Доброго дня, шановні шанувальники ефективного прибирання снігу.

Сьогодні ми провели збірку снігоприбиральної машини AL-KO SnowLine 560 II (112933) і хочемо поділитися досвідом.

Ці три відео розділяє кілька років, але разом вони показують повний шлях, від складання та обкатки до прикладу роботи морозного дня.

Сподіваємося, наша робота принесе Вам користь і допоможе уникнути найголовнішої проблеми, а саме – запуску техніки без олії.

Чому це новина? - Нам здається, що такий набір відео зробить вибір трохи простіше, зібрані в одному місці матеріали стануть кориснішими від синьогритичного ефекту. І, сподіваємося, Ви поділитеся цією корисною інформацією із Вашими друзями. Отже, починаємо.


 

Ось так виглядає складання техніки

перевіряйте масло та буде Вам щастя

Ми пройшли довгий шлях і на ньому частину зустрічали мотори, що заклинили. Не повторюйте ці фатальні помилки "чайників", тим більше це дуже просто - залити олію)


 

Контент, який завжди повинен бути під рукою

повний розбір першого запуску снігоприбиральної машини

Ми робимо це регулярно, якщо Ви вперше купили техніку, то це як китайська грамота. Наш "перший урок" дасть Вам 100% впевненість у собі


Потужна і, що характерно, гарна робота у морозний день

все правильно - значить робота в кайф

Ми вітаємо Вас, техніка зібрана правильно та працює відмінно. просто насолоджуйтесь прибиранням, неспішно прогулюючись улюбленою ділянкою або допомагаючи мешканцям Вашого будинку в забезпеченні порядку та рівної дороги без льоду та снігу